Lagerhyllor, det är något som passar bra att använda, både för företag och för privatpersoner. En lagerhylla har många användningsområden. Idag finns det ju dessutom grymt många varianter av denna sorts hylla. Det finns lagerhyllor i trä så väl som i metall samt att de även kommer i olika storlekar samt tål olika mycket belastning.

Vad du ska välja för lagerhylla, det beror på var den ska stå och vad det är du ska ha på den. Ska det bara vara arkivlådor, pärmar och papper, eller är det ett måste att den klarar av tyngre saker som på en verkstad eller industri?

En annan sak att fundera på, det är hur den ska placeras. Ska den stå helt fritt i rummet eller ska den stå mot en vägg? Om du vill komma åt den från två håll, då är det bra att välja en hylla som har en stabil konstruktion.

Bra hyllor för lager

Det finns idag enstaka lagerhyllor så väl som det finns hela hyllsystem som kan kopplas samman. Det är bra att välja lagerhyllor efter vad det är du ska ha i dem. Är det små delar som ska förvaras, så kan det vara smart att kombinera hyllan med så kallade plockbackar. Det finns även smarta hyllor med dold förvaring, då de kommer med gavelplåt eller ryggplåt.

Det finns även smarta hyllor som är för specifik förvaring. Det finns till exempel pallställ, däckställ och kemikaliehyllor.

Är det så att dina hyllor ska stå ute på ett lager, eller är det på ett kontor de ska vara? Det är ju trevligt att ha snygga hyllor på kontoret, medan det ute på lagret inte spelar så stor roll.

Bra tillbehör för lagerhyllor

Det kan vara smart att även satsa på bra tillbehör för de hyllor du väljer att köpa. Det kan vara att de kan kombineras med backar eller annat.