Egentligen är det inte så konstigt. Företag som implementerar SEO får en bättre synlighet och kan möta kundens sökavsikt på ett sätt som gynnar dig och ditt företag. Genom att knyta sökord till innehåll som ger ett värde och tillgodoser kundens behov, oavsett om det innefattar information eller en leverantör, vinner ni kundens förtroende. Därmed möjliggör ni att en affär uppstår och dett i sin tur leder till ökade intäkter. Att arbeta med SEO är således något som alla seriösa företag borde göra. Rätt ingång för SEO är Buzzlemedia.

Håll koll på din SEO

Buzzlemedia arbetar strategiskt med digital marknadsföring och inte minst med SEO. Att arbeta med sökmotoroptimering (SEO) är en viktig del av din digitala marknadsföring och innebär att du med olika tekniker förbättrar din webbplats för att på så sätt göra att den kommer högre upp på Google. Om du inte aktivt arbetar med din SEO så är risken stor att dina konkurrenters hemsidor kommer att synas före dig på Google. Att hålla koll på din SEO innebär att göra din hemsida bättre så kommer den att ranka högt på sökmotorer, och ju mer du syns desto troligare är det att kunder kommer att lockas till ditt företag istället.

Tänk på detta

Relevant och unikt innehåll på varje undersida är en väldigt viktig faktor när du tävlar mot konkurrenter på Google som vill synas på samma sökord. Hur man strukturerar sitt innehåll kan påverka hur stor konkurrensen är inom det sökord du vill synas på. Google gillar omfattande innehåll men för att det ska bli överblickbart bör du strukturera det på rätt sätt. En nyckelfaktor för detta är att sätta rätt rubriker. En klassisk myt är att sökmotoroptimering endast handlar om att nämna sökordet flera gånger i en text, men så är det inte. Om du använder sökordet för många gånger kan det få en negativ effekt.