Ser dina rum lite trötta och lite tråkiga ut? Kanske önskar du dig en total makeover, men varken tid eller pengarna finns. Tack och lov finns det LED-belysningsalternativ som förvandlar din omgivning med endast minimalt med tid och pengar. Läs vidare för att upptäcka var du kan placera LED-lampor i ditt rum för att ta ditt hem till nya höjder.

Var du ska placera LED-lampor i ditt rum

Det finns mängder med kreativa idéer med LED-lampor. Du kan förvandla ditt utrymme utan att spendera massor av pengar, tid eller energi med LED-lampor. Alternativen är oändliga, från att piffa upp dina hyllor till att sätta scenen för ditt nästa filmmaraton. Här nedan listar vi några sätt.

Under skåp

Om du är någon som gillar att läsa sent in på natten, prova att lägga till en LED-ljusremsa under dina skåp. Du kan applicera dina LED-remsor på skåp ovanför din köksbänk eller längs ned under dina underskåp. I båda fallen gör du det lättare att navigera i ditt hem i mörker. Belysning under skåpet ger ett subtilt sken som hjälper dig att undvika att slå i tårna på väg till badrummet mitt i natten.

Under hyllor

Tycker du om konst? Accentbelysning hjälper dig att visa upp din imponerande samling. Att lägga till en LED-ljuskälla under dina hyllor är en bra början. Att förvandla dina souvenirer till en lysande utställning är ett nästan omedelbart sätt att förvandla denna del av ditt hem.

Under sängen

Vill du återuppfinna din gamla tråkiga säng för att likna ett flytande moln? LED-remsor är lösningen. Dra helt enkelt av den självhäftande baksidan, klipp av remsan för att passa längden och lägg sedan till en koppling om det behövs. Och stick sedan din lampa precis under din sängram.

Bakom dator- och tv-skärmar

För de sena kvällarna där du inte tycks komma bort från jobbets e-postmeddelanden kan det hjälpa att lägga till LED-arbetsbelysning. LED-stripes bakom skärmar kan ställa in rätt stämning för alla tillfällen.