Allt fler lampor och ljuskällor, som glödlampor och halogenlampor håller på att fasas ut samtidigt som LED-belysning blir allt mer populär. Med LED minskar du din energiförbrukning samt njuter av ljuskällor som varar väldigt länge och är helt flimmerfria.

Trend

Trenden för armaturer går mot hållbara, rättvisa och miljövänliga produkter. Armaturer med energibesparande belysning och tillverkade av förnybara eller återvinningsbara råvaror präglar vår inredning just nu. Det är LED lampor i en mängd olika varianter som är det trendmässiga.

Handla online

Det är lätt att bli lite rådvill inför mängden olika ljuskällor som existerar på marknaden. Att handla lampor online innebär både kostnadseffektiva lösningar och med en variation som en butik har svårt att matcha. Med trygga betalningslösningar och ofta full returrätt innebär det att handel online blir ditt bästa val.

Trendråd för både ute och inne

En innetrend just nu när det gäller lampor är fransk sommarstugestil. De som gillar det klassiska men samtidigt det snygga och mysiga kommer inte att kunna ignorera denna belysningstrend. Nyckeln till stilen: tygskuggan – helst i varma, jordnära nyanser av beige, brunt och äggskal. En annan innetrend är konst i sig. Lampor som teatraliskt belysningstrend. Formgivarna går hela vägen med dessa belysningsskapelser och införlivar nästan konstnärliga, skulpturliknande tendenser som tar över rummet även i dagsljus. När ljuset lyser på kvällen visar det upp ett ljusspel och reflektioner som förtrollar oss och fördjupar hela interiören i en extraordinär känsla. En sista trend inomhus är lampor gjorda av bambu, trä och japanskt papper. Vi för då in känslan av Asien i inredningen. Förutom harmoniskt vackert ljus ger trenden också lugn och ro. Utomhus handlar det mesta om LED strålkastare. Oavsett om du ska lysa upp din grusgång vid sommarstugan eller husets fasad är det strålkastare som är trendigt. Lys upp både inne och ute!