Är du en person som tycker det är jobbigt att dra fram din dammsugare för att städa? Ett bra alternativ kan då vara att satsa på en bra robotdammsugare. Idag kommer det allt fler avancerade modeller av dessa. Det finns de som har egna tömningsstationer, så väl som det finns de som har så att de kan våttorka golvet utöver att dammsuga det. En modell av robotdammsugare, det är Roborock. Denna finns i olika serier, så som E5, S5 Max, S6, H7, S7 och så vidare. Om du har en av dessa så kan det även vara bra att skaffa rätt tillbehör. Det kan du göra hos smartme.se. De har bland annat Roborock S7 tillbehör.

Du som ännu inte köpt en robotdammsugare, för dig ska vi ge lite goda råd kring hur du ska tänka kring valet av rätt modell.

Välja robotdammsugare

När du ska välja ut en robotdammsugare, så kan det vara bra att tänka till på en del saker. Fundera bland annat på hur många rum den ska klara av att dammsuga och navigera runt i. Det kan vara viktigt inför valet av navigationsfunktionen. Om du vill att din robotdammsugare även ska kunna göra rent golven med en mopp, så är det bra att satsa på en modell som har denna funktion.

Fundera även hur tömningen ska ske. Föredrar du att ha en som du manuellt tömmer, eller föredrar du en med egen tömningsstation? Ett bra val för dig som vill ha en med detta, det är just Roborock S7+. Du kan hitta Roborock S7 tillbehör hos smartme.se.

En annan sak att titta efter, det är vad robotdammsugaren har för sugkraft. Om det är så att den klarar av alla dina olika golvtyper.

Hur smart vill du att din robotdammsugare ska vara? En del kommer nämligen med en app, så att du kan styra den via din telefon.