Har du tänkt på alla dessa rullande reklampelare som finns i omlopp i vår närhet? Naturligtvis pratar vi om fordonsdekor som fungerar både som reklampelare när den står still men även som reklampelare när fordonet framförs. Oerhört flexibelt och bra. Vi berättar mer om dessa rullande reklampelare.

Fördelar med fordonsdekor

Med fordonsdekor kommer du och ditt företag synas i trafiken dagligen. Det finns mängder med potentiella kunder som du därmed har möjlighet att nå bara genom att framföra ditt fordon i trafiken. Lastbilsreklam syns för att den är stor, medan dekoren på mindre firmabilar kan fungera som en magnet för ögat. Med en fordonsdekor på din bil får du en marknadsföringsplats som varar under hela fordonets livstid, om du så önskar. Fordonsdekoren är mycket synlig, det finns mängder med olika designmöjligheter och inte minst kräver inte dekoren så mycket underhåll. Inte mer än vad du brukar göra med ditt fordon. Du tvättar lite då och då. Fordonsreklam tillverkas av självhäftande folie som trycks eller skärs ut. Kvalitetsfolie har utvecklats för att kunna tåla de flesta påfrestningar såsom högtryckstvätt från tvätthallar till droppande bensin eller avgaser.

Hur gå till väga?

Tänk på era speciella färger och logotype som grundidé. Era specifika färger kan printas på självhäftande folie och användas till er fordonsdekor. Tänk också att reklam på bilar kan monteras över rutorna. Det ger dekoren en unik helhet. Ni kan fortfarande se ut genom bilen tack vare små hål i folien. Folien får dock inte sitta på vindrutan och de två främre sidorutorna. Dekorstripes utgör ofta en del i iögonfallande fordonsdekor. Det finns mängder med olika lösningar. Egentligen är det kreativiteten som sätter begränsningen. Ge exempelvis era bilar en enastående look med att foliera på bil med struktur, mönster eller imitationer som exempelvis trä, läder eller marmor. Naturligtvis kan ni också välja en standardfärg på er bildekor.